Minstens twintig kilo verliezen en voor altijd van je eetbuien af

Ik wil het verhaal van een goede vriendin met je delen. In 2016 kwam ze bij me en raakten we in gesprek. Ik schrok toen van wat ze me vertelde.

 

“Ik doe doordeweeks alles perfect. Bewegen, eten en sporten. Maar in het weekend verlies ik de controle en eet ik het er weer aan. Ik schaam me ervoor. Naar m’n kinderen, m’n vriendinnen, en mezelf. Ik wil de allerbeste mama zijn, maar ik ben al buiten adem als ik de trap op moet. Laat staan om met m’n dochter mee te spelen of achter haar aan te rennen.

Waarom lukt het me niet om sterker te zijn? Ik wil dit echt! Maar ik ben zo zwak als ik eenmaal begin met snoepen, en dan blijf ik erin hangen. Ik sla m’n workouts over en eet alles er weer aan.”

 

Zoals je wel begrijpt zat ze helemaal niet lekker in haar vel. Op werk was het altijd druk en gestrest, en als ze thuiskwam wilde ze het liefst eten bestellen en op de bank neerploffen. Dat probeerde ze te beperken, maar soms werd het allemaal even te veel.

Ze had nooit het gevoel dat ze in controle was. Ze was nooit écht ontspannen en uitgerust. Moe en futloos probeerde ze zich door haar workouts heen te worstelen. Ondertussen had ze heel de dag trek en moest ze vechten tegen eetbuien.

En hoe frustrerend is het als je ondanks die omstandigheden toch je stinkende best doet, maar de weegschaal je daar niet voor beloont? Sterker nog, toen ze een jaar geleden begon had ze twintig kilo te verliezen. Ondertussen was ze juist aangekomen en ruim dertig kilo te zwaar voor een gezond gewicht.

En dat terwijl ze verschillende diëten en methodes had geprobeerd, zoals:

 • Detoxen
 • Koolhydraat-arm eten
 • Vijf dagen per week sporten
 • Groepscoaching
 • Sonja Bakker
 • Personal training, twee keer per week

Maar ze gaven slechts tijdelijk resultaat. Zodra ze ermee stopte, vlogen de kilo’s er weer aan.

Ze was haar hele jeugd al aan de zware kant, maar nu leek het echt helemaal mis te gaan. Ze was ten einde raad. Uitgeput, gefrustreerd, en bang dat het haar nooit zou lukken.

Er moest snel iets veranderen, want als ze zo doorging zou ze de rest van haar leven medicatie nodig hebben vanwege haar hoge bloeddruk en risico op diabetes. Ze was zoveel tijd en energie kwijt aan het diëten en de extra kilo’s meeslepen, dat ze nauwelijks kon genieten van de mooie momenten in haar leven. Uit eten gaan met het gezin was een strijd om niet teveel te eten. Verjaardagen vieren voelde als een gevecht tegen ongezond eten.

 

“Als ik zo doorga haal ik de 60 niet eens. Ik wil mijn kinderen (en kleinkinderen) zien opgroeien, maar dan moet er nú iets veranderen. Ik word hier gek van. Het lukt me niet alleen. Na een jaar lang mijn stinkende best doen ben ik juist nog verder van mijn doel verwijderd. Is het voor mij onmogelijk om af te vallen?”

 

Dit ken je maar al te goed.

Je probeert gezonder te eten, meer te sporten, en probeert diëten en supplementen uit; maar bereikt niets.

Niks.

Noppes.

Nada.

Hoe kan het dat het voor andere vrouwen zo gemakkelijk lijkt te gaan?

Je bent bereid om alles te doen voor een gezond en fit lichaam waar je trots op kunt zijn. Maar wat je ook probeert, het lukt niet.

Maar luister goed, want ik wil je iets belangrijks vertellen:

Het is niet jouw fout.

Het is de gezondheidsindustrie die je voor de gek houdt. Ze vertellen en verkopen je dingen die niet alleen slecht werken, maar je resultaat zelfs tegenhouden

DE 5 MEEST GEADVISEERDE METHODES OM AF TE VALLEN, DIE VOOR JOU NIET WERKEN

1. Een personal trainer inschakelen

Een goede Personal Trainer is perfect om te leren hoe je krachtoefeningen goed uitvoert. Maar om af te vallen heb je veel meer nodig dan alleen sport. 

De meeste personal trainers zijn niet eens opgeleid om je te begeleiden in voeding, mindset, leefpatroon, leefstijl en eetgewoontes. Je ontvangt slecht- of zelfs helemaal geen advies hierover. Je betaalt meer dan €400 euro per maand om te leren over krachttraining – maar niet om af te vallen.

2. Knip- en plak programma’s en diëten

Als je overgewicht kon oplossen met één programma of dieet dat voor iedereen werkt dan zou jij dit nu niet lezen. Ze kunnen je helpen om snel (en vaak tijdelijk) een paar kilo te verliezen, maar voor iemand als jij die al jaren met overgewicht te maken heeft is het geen oplossing.

Je bent niet op zoek naar iets tijdelijks. Je wilt blijvende veranderingen die voor eens en altijd afrekenen met je eetbuien, alles-of-niets-mentaliteit, en overgewicht.

3.  Een alles-of-niets-mentaliteit

“Als ik tien weken lang heel streng op m’n eten let, iedere dag sport en 10.000 stappen zet, ben ik op een gezond gewicht.”

Hoe vaak heb je het al op deze manier geprobeerd, zonder het gewenste resultaat? Het heeft je relatie met eten verpest, je niet van je overgewicht afgeholpen, en misschien zelfs extra kilo’s opgeleverd.

Logisch, want zo’n strenge aanpak is dé manier om eetbuien uit te lokken. Het is deze mentaliteit die je heeft gebracht waar je nu bent. Dat moet vanaf nu dus anders.

Slechte Coach

4. Online Coaching bedrijven

Er zijn een aantal grote bedrijven in Nederland waar je een “online coach” kan inhuren. Vaak zijn dit mensen die zelf gebruik hebben gemaakt van de coaching van dit bedrijf, en vervolgens een korte opleiding hebben gevolgd.

Voor veel vrouwen is dit NIET voldoende. Je krijgt een coach met weinig tot geen ervaring die het kant-en-klare systeem gebruikt van het bedrijf. Groene balkjes tellen in plaats van de oorzaak aanpakken. Jij hebt begeleiding op maat nodig, waarbij de oorzaak van je eetbuien wordt aangepakt.

5. Zelfstandig proberen

Je weet als geen ander hoe moeilijk en ingewikkeld afvallen eigenlijk is. Het advies, “Meer bewegen en minder eten”, slaat de plank volledig mis en heeft nog nooit iemand geholpen. Je probeert van alles, maar weet nooit zeker of je goed bezig bent. Tenzij je net als ik een hbo-studie van vier jaar wilt volgen, is het haast onmogelijk om zelf de oplossing te vinden.

Met de juiste coach heb je de zekerheid dat je zo effectief mogelijk bezig bent.

Als al deze bekende methodes niet werken, wat werkt dan wel?

Je hebt geluk.

Ik ga je de methode leren waar ik jaren aan research voor heb gedaan en duizenden euro’s aan opleidingen en cursussen in heb gestoken.

Laat me je voorstellen aan…

Gezond en Fit Online Coaching

Met Gezond en Fit Online Coaching,

 • Behaal je voor eens en altijd een gezond gewicht, zonder achteraf terug te jojo-en.
 • Kun je binnen 20 weken je favoriete kleding weer aan – of zelfs een maatje kleiner
 • Beland je nooit meer met buikpijn en teleurstelling op de bank na een eetbui
 • Word je de powervrouw die alle ballen hooghoudt in het gezin, én goed voor zichzelf zorgt
 • Bereik je de fitheid die je nodig hebt om met je kinderen te rennen, klauteren en spelen
 • Maak je je (potentiële) partner ook érg blij met je fittere lichaam – meer aantrekkingskracht en betere seks
 • Verbrand je vet terwijl je blijft genieten van je lievelingseten en snacks als pizza, ijs en chocolade
 • Ga je weer met plezier op de foto, zodat je deel uitmaakt van de herinneringen van jou en je kinderen
 • Word je eindelijk verlost van je pijnlijke enkels, knieën en bovenbenen na een lange dag lopen
 • Creëer je rust in je hoofd, ondanks de drukte van je werk en gezin
 • Ben je in nog geen tien weken voor altijd van je eetbuien af
 • Leer je eindelijk een gezonde relatie met eten, je lichaam en gewicht aan.
 •  

Je vraagt je misschien af wie ik ben, dat ik als expert kan praten over overgewicht, een gezond gewicht bereiken, en fit worden.

Ik ben geen arts of psycholoog. Ik heb nog nooit in een lab-jas gewerkt en praat ook niet tegen mensen terwijl ze op een bank liggen.

Maar wat ik wel ben is –

Iemand die op jonge leeftijd al veel last had van extreme onzekerheid en problemen met voeding. Ik was broodmager en te verlegen om iets te eten in het openbaar. Lekker hamburgers eten in een restaurant? Nee bedankt – liever niet!

Ik voelde me altijd moe en futloos, en schaamde me voor mijn lichaam. Ondanks het sporten, en naar mijn idee gezond eten – veranderde mijn lichaam niet. Waarom niet!?

Maar op een gegeven moment was ik er klaar mee, en besloot ik om dit voor eens en altijd te veranderen.

Ik stak mijn tijd, energie en duizenden euro’s in opleidingen, literatuur, onderzoeken en wetenschap over voeding, coaching en sport. Zo kwam ik erachter dat veel van de “algemeen bekende” adviezen helemaal niet werken! Ze negeerde het echte probleem, de oorzaak.

Het was namelijk geen biologie of dieetboek waarin ik het ontbrekende stukje van de puzzel vond. Het was een psychologie boek. Het boek was bedoeld om je te leren het gedrag en de gedachtes van anderen beter te begrijpen. Hiervoor leer je een aantal psychologische technieken die artsen en therapeuten wereldwijd gebruiken.

Maar wat nu als we deze zelfde technieken gebruiken om ons brein en lichaam voor de gek te houden – en daarmee trek en eetbuien laten verdwijnen? Het veranderde alles. Gezond en fit worden werd ineens zó eenvoudig. Hierdoor ging het vet er niet alleen af, het werd ook super gemakkelijk om vol te houden voor mij en  mijn cliënten.

Tegenwoordig gebruik ik deze technieken om vrouwen te helpen die minstens twintig kilo te verliezen hebben om een gezond gewicht te bereiken. Dankzij deze unieke methodes verbeteren we je lichaam, gewicht, zelfvertrouwen en mindset tegelijk. En dat met altijd ruimte voor je favoriete snacks en eten.

Waarom Gezond en Fit Online Coaching anders is dan andere coachingprogramma’s

 • Je leeft een druk leven en hebt al nauwelijks tijd genoeg om al je verplichtingen na te komen – laat staan tijd voor jezelf maken. Dat begrijp ik. Daarom is dit programma volledig online, en volledig aan je eigen planning aan te passen.
 • Je bent nooit afhankelijk van mijn agenda. Ook voor je coach gesprekken hoef je de deur niet uit, die voeren we telefonisch om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. En of je nu liever thuis sport of in de sportschool, je ontvangt van mij een trainingsprogramma dat volledig aansluit op jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het voordeel van samenwerken met een Gecertificeerd Online Coach.
 • Ik vertel je niet precies wat je moet doen met een streng dieet. Je wil niet de rest van je leven afhankelijk van mij zijn om fit te blijven. Ik leer je mijn technieken en methodes zodat je na dit programma zelfstandig verder kan en resultaat blijft behalen. Je krijgt daarom levenslange* toegang tot mijn apps en trainingsprogramma’s.
 • Als geen ander begrijp ik hoe vervelend het is om je ongemakkelijk te voelen in het openbaar. Te onzeker om te trainen in de sportschool, het gevoel dat mensen je aanstaren omdat je er niets te zoeken zou hebben. Je bekeken voelen wanneer je uit eten gaat en iets lekkers eet, alsof je salades zou moeten bestellen om daardoor af te vallen. Dit pakken we samen aan. Met iedere twee weken een 1 op 1 Coach gesprek ontdekken we samen de oorzaak van je onzekerheden, én de oplossing. De boost in zelfvertrouwen die je na de eerste 8 weken al zal ervaren geeft je de zelfverzekerdheid die je nodig hebt om van alle kilo’s af te komen.
 • Pizza, ijs, chocola, patat; er is geen enkel lekkernij wat niet in je voedingsplan past. Alles is toegestaan. Natuurlijk is het niet verstandig om twee liter cola per dag te drinken als je wilt afvallen. Maar met een klein beetje gezond verstand, gecombineerd met de technieken die ik je aanleer, kan je blijven genieten van je favoriete snacks terwijl de kilo’s verdwijnen. Denk bijvoorbeeld aan heel eenvoudig de barcode scannen met de Virtuagym Food app Pro, zodat je precies kan inzien wat je eet en hoe dat past in jouw voedingsplan.

Ik weet wat je denkt 

Dat dit weer zo’n typisch verkooppraatje is vol met mooie beloftes en weinig resultaat.

Dat het enkel mijn doel is om geld te verdienen.

Dat begrijp ik, ik zou ook sceptisch zijn. Er zijn zoveel mensen op het internet die je onzin aansmeren en troep verkopen.

Je hebt waarschijnlijk al verschillende producten geprobeerd die niet geholpen hebben.

Laat me je van je zorgen ontnemen door het succes van een aantal vrouwen met je te delen. Dit is hun ervaring met Gezond en Fit Online Coaching.

Monica

Ze deed haar best om gezond te eten, maar telkens kwamen dan de cravings en het snaaien om haar resultaat te verpesten. Monica klopte bij me aan omdat ze er klaar mee was. Het was tijd om controle te krijgen over haar eetlust, trek en lichaam. En dat is precies wat ze deed.

Dankzij effectieve aanpassingen in haar voeding en leefstijl, en technieken als ‘positief framen’ om haar mindset en zelfvertrouwen te boosten – veranderde alles.

In nog geen twee maanden tijd was ze al 5 kilo vet verloren. De centimeters op haar buik bleven maar verdwijnen. Al snel zat haar ooit ‘te strakke’ kleding weer fantastisch.

Ze geniet nog steeds van haar wijntje op de vrijdagavond, etentjes en chocola wanneer ze daar zin in heeft. Maar dit prachtige resultaat ontneemt niemand haar meer.

Vera

Nadat Vera zelfstandig al veertig kilo was afgevallen, liep ze vast. De aanpak die haar al zo ver had gebracht, was niet meer voldoende om de laatste kilo’s eraf te krijgen.

Een aantal oude gewoontes hielden haar tegen om nog 10 kilo te verliezen. Een lepeltje pindakaas wanneer ze trek had bijvoorbeeld. Zonder er bewust van te zijn of echt van te genieten. Het was zonde van haar harde werk en motivatie, maar toch lukte het niet om te stoppen.

Tandenpoetsen, water drinken – de bekende trucjes hielpen haar niet van haar trek af.

Maar de stap om hulp in te schakelen was lastig. Het was haar zelfstandig al gelukt om zoveel kilo’s te verliezen. Waarom lukken die laatste tien kilo dan niet?

Toen Vera zich bij mij aanmeldde was het me al vrij snel duidelijk wat de oorzaak zou zijn, maar het belangrijkste is dat zij dit ontdekt.

We maakten de nodige aanpassingen en leerde haar omgaan met trek. Lekker eten kreeg de plek die het verdiende, en gedachteloos snaaien verdween.

In de eerste week verloor ze twee kilo. Na nog geen twee maanden was ze al op de helft van haar doel.

Door gerichte aanpassingen in haar voeding kregen we haar eetbuien volledig onder controle. Door dit te combineren met een aantal wilskracht trainingen is ze nu in staat maximaal te genieten van haar favoriete snacks zonder dat het haar resultaat negatief beïnvloed.

Resultaat Anne

Anne

Ze zat niet lekker in haar vel. Sterker nog, ze voelde zich zo onzeker door haar gewicht dat ze opkeek tegen de zomer. Korte broeken en shirts zaten niet lekker, daar wilde ze niet in gezien worden. Nu is Anne gelukkig niet iemand die snel opgeeft.

Ze probeerde vet te verliezen maar er veranderde weinig. Ze kwam zelfs meer gewicht aan en begreep niet waarom. Oude, ongezonde gewoontes waarvan ze zich niet bewust was hielden haar tegen.

Die slechte gewoontes moesten we aanpakken om haar verder te helpen, en dat is aan het resultaat te zien goed gelukt. Met een aantal effectieve technieken kreeg ze al snel de controle over haar eetlust en waren die ongezonde gewoontes oud nieuws.

Toch vertelde ze me dat het haar eigenlijk verbaasde hoe gemakkelijk het ging. Natuurlijk waren er dagen dat het moeilijker ging, omdat ze terugviel in oude patronen. Maar door het toepassen van een van mijn favoriete technieken, kon ze haar trek goed onder controle houden en waren snaaien en vreetbuien nooit een probleem.

Ze bleef lekkere dingen eten, hoefde nooit nee te zeggen tegen een drankje met een hapje; Anne bleef genieten.

Zodra ze de technieken toepaste om die oude gewoontes de baas te worden ging het ineens erg snel. Na maandenlang hetzelfde gewicht te hebben of zelfs aan te komen, verloor ze nu ineens in een maand tijd al drie kilo. 6 maanden later had ze haar einddoel van onder de 70 kilo zelfs al bereikt. Slechts 6 maanden!

Je kan begrijpen wat voor boost dit gaf aan haar zelfvertrouwen. Met trots deelde ze mij deze foto. Ja, dat zie je goed. Dat is diezelfde jonge vrouw die 6 maanden geleden nog opkeek tegen het dragen van korte broeken.

Nu vraag je je vast af, “Wat zal dit kosten?”​

Voor een goede Personal Trainer betaal je minstens € 400.- per maand. De meeste Online Coaches geven je een abonnement waar je maandenlang aan vast zit en duizenden euro’s aan kwijt bent, en vervolgens ook nog eens hun shakes en supplementen bij moet kopen.

Ik heb iets beters voor je.

Gezond En Fit Online Coaching

 • Dat gevoel van zwakte en schuld nadat je toe hebt gegeven aan je trek en eetbuien? Weg ermee! Dankzij een aantal psychologische technieken en specifieke wijzigingen in je voeding kunnen we je in korte tijd van je eetbuien afhelpen. Hiervoor hebben we iedere twee weken een telefonisch 1 op 1 coach gesprek. Waarde: € 200
 • Je hebt iemand nodig die je helpt op de moeilijkste en zwaarste momenten: Onbeperkte support via E-mail, Instagram en Whatsapp. Nooit meer het gevoel dat je er alleen voor staat, of vastzitten met een vraag en niemand die je kan helpen. Waarde: € 199
 • Bang dat je na twee weken je motivatie verliest en opgeeft? Ik geef je de stok achter de deur die je nodig hebt. Met wekelijkse check-ins houd ik je altijd scherp en sta je er nooit alleen voor. Waarde: € 150
 • Je staat jezelf niet in het zweet te werken om vervolgens helemaal geen resultaat ervan te zien. Daarom werken we met een persoonlijk trainingsprogramma voor thuis of in de sportschool waarmee je wél beloond wordt voor je inzet. Waarde: € 60
 • BONUS: Binnenkort breng ik het Gezond en Fit werkboek uit, met video’s en oefeningen ter ondersteuning van je traject naar een gezond gewicht. Jij ontvangt als eerste toegang, zodra het af is. Waarde € 200
 • BONUS: Continu dezelfde trainingen doen is SAAI. Daarom pas ik iedere 4 weken je trainingsprogramma aan om het leuk en uitdagend te houden. Waarde: € 49
 • BONUS: Nooit meer gefrustreerd door onhandige apps wanneer je je voeding wilt bijhouden. Je krijgt van mij toegang tot de PRO-versie van de Food en Fitness app. Scan de producten, kopieer je vaste ontbijt – alles om het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Waarde: € 20

Totale waarde: € 868 per 4 weken

Ik zat erg in de alles-of-niets-mentaliteit. Ik was echt een ideaal voorbeeld van een jojo. Maar na de zoveelste teleurstelling schakelde ik Joeri’s hulp in.

Ik leerde mijn eetbuien aanpakken, mezelf te herpakken, en hoe ik in een goede flow kon raken. Zelfs tijdens drie hele zware maanden lukte het me op stabiel te blijven. Dat was moeilijk, maar de coachgesprekken gaven me telkens nieuwe inzichten en motivatie.

Ik raad het iedereen aan die blijvend wil afvallen. Je krijgt enorm waardevolle handvatten om vol te houden, en niet terug te vallen in je oude gedrag.

Hanneke Scheele

Gezond en Fit Online Coaching

Elke keer begon ik vol goede moed met afvallen. Maar zodra het resultaat tegenviel, viel ik weer terug in m’n oude gewoontes. Ondanks dat ik veel diëtisten heb gehad, lukte het me niet. Ik wist wel ongeveer hoe je moest afvallen, maar tussen weten en doen zit een groot verschil.

Bij m’n vorige diëtisten ging het telkens mis tussen de spreekuren door. Maar bij Joeri kan ik ook tussen de coachgesprekken door terecht. En dat is precies wanneer ik iemand nodig heb. Normaal ging ik eten als ik het moeilijk had, nu klop ik bij hem aan.

Nu heb ik veel meer energie, heb ik geen last meer van gedachteloos snoepen en ben ik actiever dan ooit.

Foto Iris

Iris Rutte

Gezond en Fit Online Coaching

En de prijs van Gezond en Fit Online Coaching?

Gezond en Fit 20 weken
In vijf termijnen van
279
Voor vrouwen met minstens 20 kilo te verliezen voor een gezond gewicht
Wanneer bekende diëten niet werken, en je klaar bent met crashdiëten en jojo-en
Als je op zoek bent naar een stok achter de deur, die klaarstaat wanneer je het zwaar hebt
Voor vrouwen die er klaar mee zijn om eetbuien hun resultaat te laten saboteren
Wanneer je van je schuldgevoel of frustratie af wilt als je geniet van lekker eten
Om voor eens en altijd een gezond gewicht te bereiken.
Aanmelden
Gezond en Fit 20 weken
Eenmalige betaling
1185
15% goedkoper
Voor vrouwen met minstens 20 kilo te verliezen voor een gezond gewicht
Wanneer bekende diëten niet werken, en je klaar bent met crashdiëten en jojo-en
Als je op zoek bent naar een stok achter de deur, die klaarstaat wanneer je het zwaar hebt
Voor vrouwen die er klaar mee zijn om eetbuien hun resultaat te laten saboteren
Wanneer je van je schuldgevoel of frustratie af wilt als je geniet van lekker eten
Om voor eens en altijd een gezond gewicht te bereiken.
Aanmelden

Veelgestelde vragen

Gezond en Fit Online Coaching is NIET voor jou als je:

 • Zo snel mogelijk wilt afvallen, en het liefst jezelf uithongert met shakes en detoxes
 • Je er weinig vertrouwen in hebt dat ik je kan helpen, en je het een paar weken denkt te proberen voordat je weer overgaat op volgende dieet of product
 • Een gezond gewicht bereiken eigenlijk niet belangrijk genoeg vindt om daar energie in te steken en te werken aan jezelf.
 • Je iemand bent die liever haar tijd besteed aan het maken van smoesjes dan in actie komen, en afspraken nooit nakomt.

 

Ik vind het te duur, is er ook korting?

Nu kan ik met zo’n verhaal komen over hoe het slechts 7 euro per dag is, en dat je dat al snel terugverdient door wat je bespaart aan eetbuien en snaaien zonder te genieten. Of hoe minder vaak eten bestellen er al voor zorgt dat de meesten zich dit kunnen veroorloven (en het komt je resultaat ook ten goede).

Maar dat vind ik overbodig. In mijn tijd als personal trainer zou je € 400 euro per maand kwijt zijn om met me aan de slag te gaan. Ondertussen heb ik zes jaar aan ervaring erbij, en reken ik toch slechts de helft daarvan.

Als je al jaren roept dat je zo graag een gezond gewicht wilt bereiken, maar nu het geld er niet voor over hebt; dan is Gezond en Fit Online Coaching niet voor jou bedoeld. 

 

Wat als ik langer door wil gaan na m’n eerste 20 weken?

Het kan zo zijn dat je een grote transformatie doorgaat en langer nodig hebt dan 20 weken. Dat is geen enkel probleem. Je kan gewoon doorgaan met Gezond en Fit Online Coaching. Ook als je het fijn vindt om de stok achter de deur te houden van een coach, kan je verlengen na de eerste 20 weken.

Let er wel op dat het veel voordeliger is om direct voor het traject van 1 jaar te kiezen als je minstens twintig kilo wilt verliezen. Zo bespaar je bijna € 500.

Wat kan ik verwachten tijdens Gezond en Fit Online Coaching?

 • Dat je in korte tijd van je eetbuien af bent
 • Je een gezond gewicht bereikt, of in ieder geval een heel stuk dichter bij komt (afhankelijk van hoeveel kilo je te verliezen hebt).
 • Dat emotie-eten verleden tijd wordt
 • Je de energie krijgt om te genieten, bijvoorbeeld rennen en spelen met je kinderen of een lange dag wandelen door een leuke stad.
 • Minder last van alle pijntjes en kwaaltjes die bij overgewicht en eetbuien horen, zoals pijnlijke knieën en misselijkheid
 • Dat je nooit meer een ander product, dieet of traject nodig zal hebben.

Is Gezond en Fit Online Coaching alleen voor vrouwen?

Hoewel ik me vooral op vrouwen richt, zijn mannen absoluut welkom. Ik heb jaren aan ervaring als personal trainer van mannen. Van ondernemers tot full-time vaders. En als je nu besluit deze stap samen met je partner te zetten, krijgen jullie een extra 20% korting.

Ik wil graag op een later moment starten – kan dat?

De plaatsen die beschikbaar zijn, zijn om binnen twee weken te starten. Als je op een later moment wilt beginnen, stuur me dan een e-mail naar coaching@koningfitness.nl. Dan bespreken we de mogelijkheden en reserveren we een plaats voor je voor wanneer je er klaar voor bent.

Gezond en Fit Tevredenheidsgarantie

Ik ben er zeker van dat Gezond en Fit Online Coaching de oplossing voor jou is. Zo zeker zelfs, dat ik je de garantie geef dat je binnen veertien dagen overtuigd bent. Zo niet, krijg je van mij je geld terug.

 De enige voorwaarden is dat je het écht een kans geeft, en je volledig ervoor inzet. Besluit je toch om te stoppen, betaal je enkel € 100.- administratiekosten voor al het werk dat ik al in je traject heb gestoken.

Gezond en Fit 20 weken
In vijf termijnen van
279
Voor vrouwen met minstens 20 kilo te verliezen voor een gezond gewicht
Wanneer bekende diëten niet werken, en je klaar bent met crashdiëten en jojo-en
Als je op zoek bent naar een stok achter de deur, die klaarstaat wanneer je het zwaar hebt
Voor vrouwen die er klaar mee zijn om eetbuien hun resultaat te laten saboteren
Wanneer je van je schuldgevoel of frustratie af wilt als je geniet van lekker eten
Om voor eens en altijd een gezond gewicht te bereiken.
Aanmelden
Gezond en Fit 20 weken
Eenmalige betaling
1185
15% goedkoper
Voor vrouwen met minstens 20 kilo te verliezen voor een gezond gewicht
Wanneer bekende diëten niet werken, en je klaar bent met crashdiëten en jojo-en
Als je op zoek bent naar een stok achter de deur, die klaarstaat wanneer je het zwaar hebt
Voor vrouwen die er klaar mee zijn om eetbuien hun resultaat te laten saboteren
Wanneer je van je schuldgevoel of frustratie af wilt als je geniet van lekker eten
Om voor eens en altijd een gezond gewicht te bereiken.
Aanmelden