Verlies Ongezond Buikvet En Boost Je Zelfvertrouwen in slechts 20 Weken.

Ik wil het verhaal van een goede vriendin met je delen.

“Ik schrok iedere keer als ik in de spiegel keek. Walgelijk vond ik mezelf.”, vertelde ze mij.

 

Ze zat al lange tijd niet lekker in haar vel. Op werk was het altijd druk en stressen. 

Thuis liep ze achter de feiten aan met kinderen die continu haar tijd en aandacht nodig hadden. Ze kwam niet aan zichzelf toe.

Ze had geen tijd om gezond te eten, alles moest zo snel en makkelijk mogelijk. Van slaap kwam ook weinig terecht. En over sporten moeten we het al helemaal niet hebben.

Hierdoor was ze aangekomen. ENORM aangekomen. Met haar bescheiden 1.65m was ze van 60 kilo aangekomen tot ruim 90 kilo. 

En dat is schrikken wanneer je daarmee geconfronteerd wordt.

Voordat ze kinderen kreeg was ze zó trots op haar slanke taille. Nu wist ze niet eens of ze nog buikspieren had onder al dat ongezonde buikvet.

Het kostte haar veel moeite om niet nog meer vet aan te komen. 

Ze had alles geprobeerd om af te vallen, zodat ze weer blij kon zijn met haar lichaam. Waaronder

 • Intermittent Fasting
 • Groepscoaching
 • Personal Training
 • 6 dagen per week sporten
 • Het Keto dieet
 • Koolhydraat-arm eten
 • Sonja Bakker
 • Detoxen

Maar ondanks haar harde werk en inzet, was het resultaat nergens te bekennen.

Ze was ten einde raad.

Boos, uitgeput, gefrustreerd en met het gevoel alsof het haar nooit zou lukken om die kilo’s te verliezen.

Je kent het gevoel wel.

Je probeert gezonder te eten, meer te sporten, en probeert diëten en supplementen uit; maar bereikt niets.

Niks.

Noppes.

Nada.

Hoe kan het dat het voor andere vrouwen zo gemakkelijk lijkt te gaan?

Je bent wanhopig voor een gezond en fit lichaam om trots op te zijn en het zelfvertrouwen om jezelf te zijn. Maar wat je ook probeert, het lukt niet.

Maar luister goed, want ik wil je iets belangrijks vertellen:

Het is niet jouw fout.

Het is de gezondheidsindustrie die je voor de gek houdt. Ze vertellen en verkopen je dingen die niet alleen slecht werken, maar je resultaat zelfs tegenhouden

DE 5 MEEST GEADVISEERDE AFSLANKTIPS DIE VOOR JOU NIET WERKEN

1. Cardiotraining

Het lijkt een goed idee: heel veel calorieën verbranden door meerdere uren per week op een loopband te wandelen. Meerdere onderzoeken en grote namen in de industrie als Menno Henselmans en Alan Aragon, zijn het erover eens dat cardio niet effectief is om vet te verliezen. 

Je verbrandt een paar honderd calorieën, maar hebt vervolgens een grotere eetlust én verbrand de rest van de dag minder calorieën door een afname van je NEAT. (NEAT =  calorieën die je verbrandt buiten sport. Wandelen, schoonmaken, etc.)

Cardiotraining
Slechte Coach

2. Online Coaching bedrijven

Er zijn een aantal grote bedrijven in Nederland waar je een “online coach” kan inhuren. Vaak zijn dit mensen die zelf gebruik hebben gemaakt van de coaching van dit bedrijf, en vervolgens een korte opleiding hebben gevolgd.

Voor veel vrouwen is dit NIET voldoende. Je krijgt een coach met weinig tot geen ervaring, die het kant en klare systeem gebruikt van het bedrijf. Groene balkjes tellen in plaats van de oorzaak aanpakken. De begeleiding is knip- en plakwerk, in plaats van op maat gemaakt voor jou. Je kans tot slagen is vele malen hoger met het juiste, persoonlijke plan, en een coach met de juiste kennis en expertise.

3. Trainingsprogramma’s vol buikspieroefeningen

 Het klinkt zo logisch. Als je harder wil rennen, ga je veel hardlopen. Als je sterker wil worden, ga je meer trainen. Als je buikvet wilt verliezen doe je heel veel buikspieroefeningen…? Niet dus! Behalve dat de buikspieren sowieso geen spieren zijn die veel kunnen groeien – heb je nog een veel groter probleem. Zolang er vet op je buik zit, zal je je buikspieren niet zien. En oefeningen doen niets om van dat vet af te komen. Balen!

buikspieren
Personal trainer

4. Een personal trainer inschakelen

Een goede Personal Trainers is ideaal om een goede uitvoering te garanderen tijdens je oefeningen. Maar om af te vallen heb je meer nodig dan alleen sport. 

Veel personal trainers zijn niet eens opgeleid om je te begeleiden qua voeding, mindset, leefpatroon, leefstijl en eetgewoontes. Je ontvangt slecht- of zelfs helemaal geen advies hierover. Je betaalt meer dan €400 euro per maand om veel te leren over krachttraining – maar niet om af te vallen.

5. Koolhydraten vermijden

Het Keto dieet en koolhydraatarm eten zijn voor een klein aantal vrouwen effectief, maar absoluut niet voor iedereen. Het is een simpele manier om je calorieën te verlagen zonder verstand te hebben van voeding. 

Maar het beperkt je (sociale) leven verschrikkelijk. Uit eten gaan wordt moeilijk. Geen pizza of ijs meer. Je kan gedag zeggen tegen je favoriete snacks en maaltijden. Dit is niet alleen onnodig, saai, en frustrerend; het is mentaal ook vermoeiend. Je wilskracht zal snel opraken en wanneer je het écht nodig hebt is het er niet.

carbs

Maar als al deze traditionele tips niet werken, wat werkt dan wel?

Je hebt geluk.

Door op deze pagina terecht te zijn gekomen en de methodes die ik je zo direct zal delen te lezen, geef je jezelf een reusachtig voordeel.

Ik ga je de technieken leren waar ik jaren aan research voor heb gedaan en duizenden euro’s in heb gestoken.

Laat me je voorstellen aan…

Het Leefstijl Plan van Gezond en Fit Online Coaching

Met Gezond en Fit Online Coaching,

 • Kun je na 20 weken je favoriete kleding weer aan – of zelfs een maatje kleiner
 • Bereik je de fitheid die je nodig hebt om met je kinderen te rennen, klauteren en spelen
 • Maak je je (potentiële) partner ook érg blij met je nieuwe lichaam – meer aantrekkingskracht en betere seks
 • Verbrand je vet, terwijl blijft genieten van je lievelingseten en snacks als pizza, ijs en chocolade
 • Hoef je je niet meer druk te maken om een onderkin op foto’s – dag onderkin!
 • Krijg je het zelfvertrouwen om te genieten in je bikini op het strand
 • Word je eindelijk verlost van je pijnlijke enkels, knieën en bovenbenen na een lange dag lopen

Je vraagt je misschien af wie ik ben, dat ik als expert kan praten over vet verliezen en je zelfvertrouwen boosten.

Ik ben geen arts of psycholoog. Ik heb nog nooit in een lab-jas gewerkt en praat ook niet tegen mensen terwijl ze op een bank liggen.

Maar wat ik wel ben is –

Iemand die op jonge leeftijd al veel last had van extreme onzekerheid en problemen met voeding. Ik was broodmager en te verlegen om iets te eten in het openbaar. Lekker hamburgers eten in een restaurant? Nee bedankt – liever niet!

Ik voelde me altijd moe en futloos, en schaamde me voor mijn lichaam. Ondanks het sporten, en naar mijn idee gezond eten – veranderde mijn lichaam niet. Waarom niet!?

Maar op een gegeven moment was ik er klaar mee, en besloot ik om dit voor eens en altijd te veranderen.

Ik stak mijn tijd, energie en duizenden euro’s in opleidingen, literatuur, onderzoeken en wetenschap over voeding, coaching en sport. Zo kwam ik terecht bij een aantal technieken die nog niet eerder zijn gebruikt om vetverlies zo effectief te stimuleren.

Het was namelijk geen biologie of dieetboek waarin ik het ontbrekende stukje van de puzzel vond. Het was een psychologie boek. Het boek was bedoeld om je te leren het gedrag en de gedachtes van anderen beter te begrijpen. Hiervoor leer je een aantal psychologische technieken die artsen en therapeuten wereldwijd nog altijd gebruiken.

Maar wat nu als we deze zelfde technieken gebruiken om ons brein en lichaam voor de gek te houden – en daarmee trek en eetbuien laten verdwijnen? Het veranderde alles. Een nieuwe leefstijl en gezonder leven werd ineens zó eenvoudig. Hierdoor ging het vet er niet alleen snel af, het werd ook super gemakkelijk om vol te houden voor mij en  mijn cliënten.

Tegenwoordig gebruik ik deze technieken om vrouwen te helpen die niet lekker in hun vel zitten. In een korte tijd verdwijnen het vet en de centimeters van de armen, benen, buik en taille. Dankzij deze unieke methodes verbeteren we het lichaam, gewicht, zelfvertrouwen en mindset tegelijk. En dat met altijd ruimte voor hun favoriete snacks en eten.

Waarom het Leefstijl Plan van Gezond en Fit Online Coaching anders is dan andere coachingprogramma’s

 • Je leeft een druk leven en hebt al nauwelijks tijd genoeg om je verplichtingen na te komen – laat staan tijd voor jezelf maken. Dat begrijp ik. Daarom is dit programma volledig online, en volledig aan je eigen planning aan te passen.
 • Je bent nooit afhankelijk van mijn agenda. Ook voor je coach gesprekken hoef je de deur niet uit, die voeren we telefonisch om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. En of je nu liever thuis sport of in de sportschool, je ontvangt van mij een trainingsprogramma dat volledig aansluit op jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het voordeel van samenwerken met een Gecertificeerd Online Coach.

 • Ik vertel je niet precies wat je moet doen met een streng dieet. Je wil niet de rest van je leven afhankelijk van mij zijn om fit te blijven. Ik leer je mijn technieken en methodes zodat je na dit programma zelfstandig verder kan en resultaat blijft behalen. Je krijgt daarom levenslange toegang tot mijn apps en trainingsprogramma’s.

 • Als geen ander begrijp ik hoe vervelend het is om je ongemakkelijk te voelen in het openbaar. Te onzeker om te trainen in de sportschool, het gevoel dat mensen je aanstaren omdat je er niets te zoeken zou hebben. Je bekeken voelen wanneer je uit eten gaat en iets lekkers eet, alsof je salades zou moeten bestellen om daardoor af te vallen. Dit pakken we samen aan. Met iedere twee weken een 1 op 1 Coach gesprek ontdekken we samen de oorzaak van je onzekerheden, én de oplossing. De boost in zelfvertrouwen die je na de eerste 8 weken al zal ervaren geeft je de zelfverzekerdheid die je nodig hebt om van alle kilo’s af te komen.

 • Pizza, ijs, chocola, patat; er is geen enkel lekkernij wat niet in je voedingsplan past. Alles is toegestaan. Dankzij de technieken die ik je aanleer kan je blijven genieten van je favoriete snacks terwijl de kilo’s wegsmelten. Denk bijvoorbeeld aan heel eenvoudig de barcode scannen met de Virtuagym Food app Pro, zodat je precies kan inzien wat je eet en hoe dat past in jouw voedingsplan.

Ik weet wat je denkt 

Dat dit weer zo’n typisch verkooppraatje is vol met mooie beloftes en weinig resultaat.

Dat het enkel mijn doel is om geld te verdienen.

Dat begrijp ik, ik zou ook sceptisch zijn. Er zijn zoveel mensen op het internet die je onzin aansmeren en troep verkopen.

Je hebt waarschijnlijk al verschillende producten geprobeerd die niet geholpen hebben.

Laat me je van je zorgen ontnemen door het succes van een aantal vrouwen met je te delen. Dit is hun ervaring met Gezond en Fit Online Coaching.

Monica

Ze deed haar best om gezond te eten, maar telkens kwamen dan de cravings en het snaaien om haar resultaat te verpesten. Monica klopte bij me aan omdat ze er klaar mee was. Het was tijd om controle te krijgen over haar eetlust, trek en lichaam. En dat is precies wat ze deed.

Dankzij effectieve aanpassingen in haar voeding en leefstijl, en technieken als ‘positief framen’ om haar mindset en zelfvertrouwen te boosten – veranderde alles.

In nog geen twee maanden tijd was ze al 5 kilo vet verloren. De centimeters op haar buik bleven maar verdwijnen. Al snel zat haar ooit ‘te strakke’ kleding weer fantastisch.

Ze geniet nog steeds van haar wijntje op de vrijdagavond, etentjes en chocola wanneer ze daar zin in heeft. Maar dit prachtige resultaat ontneemt niemand haar meer.

Vera

Nadat Vera zelfstandig al veertig kilo was afgevallen, liep ze vast. De aanpak die haar al zo ver had gebracht, was niet meer voldoende om de laatste kilo’s eraf te krijgen.

Een aantal oude gewoontes hielden haar tegen om nog 10 kilo te verliezen. Een lepeltje pindakaas wanneer ze trek had bijvoorbeeld. Zonder er bewust van te zijn of echt van te genieten. Het was zonde van haar harde werk en motivatie, maar toch lukte het niet om te stoppen.

Tandenpoetsen, water drinken – de bekende trucjes hielpen haar niet van haar trek af.

Maar de stap om hulp in te schakelen was lastig. Het was haar zelfstandig al gelukt om zoveel kilo’s te verliezen. Waarom lukken die laatste tien kilo dan niet?

Toen Vera zich bij mij aanmeldde was het me al vrij snel duidelijk wat de oorzaak zou zijn, maar het belangrijkste is dat zij dit ontdekt. En na een aantal dagen haar voeding bij te houden in de Food app PRO zag ook zij het.

We maakten de nodige aanpassingen en leerde haar omgaan met trek. Lekker eten kreeg de plek die het verdiende, en gedachteloos snaaien verdween.

In de eerste week verloor ze twee kilo. Na nog geen twee maanden was ze al op de helft van haar doel – al vijf kilo vet verbrand.

Door gerichte aanpassingen in haar voeding kregen we haar eetbuien volledig onder controle. Door dit te combineren met een aantal wilskracht trainingen is ze nu in staat maximaal te genieten van haar favoriete snacks zonder dat het haar resultaat negatief beïnvloed.

Resultaat Anne

Anne

Ze zat niet lekker in haar vel. Sterker nog, ze voelde zich zo onzeker door haar gewicht dat ze opkeek tegen de zomer. Korte broeken en shirts zaten niet lekker, daar wilde ze niet in gezien worden. Nu is Anne gelukkig niet iemand die snel opgeeft.

Ze probeerde vet te verliezen maar er veranderde weinig. Ze kwam zelfs meer gewicht aan en begreep niet waarom. Oude, ongezonde gewoontes waarvan ze zich niet bewust was hielden haar tegen. Te grote porties, voedingskeuzes die niet paste bij haar doel van -8.5 kilo, trek en gebrek aan regelmaat

Die slechte gewoontes moesten we aanpakken om haar verder te helpen, en dat is aan het resultaat te zien goed gelukt. Met een aantal effectieve technieken kreeg ze al snel de controle over haar eetlust en waren die ongezonde gewoontes oud nieuws.

Toch vertelde ze me dat het haar eigenlijk verbaasde hoe gemakkelijk het ging. Natuurlijk waren er dagen dat het moeilijker ging, omdat ze terugviel in oude patronen. Maar door bijvoorbeeld het toepassen van de cravingsschaal kon ze haar trek goed onder controle houden en waren snaaien en vreetbuien nooit een probleem.

Ze bleef lekkere dingen eten, hoefde nooit nee te zeggen tegen een drankje met een hapje; Anne bleef genieten.

Zodra ze de technieken toepaste om die oude gewoontes de baas te worden ging het ineens erg snel. Na maandenlang hetzelfde gewicht te hebben of zelfs aan te komen, verloor ze nu ineens in een maand tijd al drie kilo. 6 maanden later had ze haar einddoel van onder de 70 kilo zelfs al bereikt. Slechts 6 maanden!

Je kan begrijpen wat voor boost dit gaf aan haar zelfvertrouwen. Met trots deelde ze mij deze foto. Ja, dat zie je goed. Dat is diezelfde jonge vrouw die 6 maanden geleden nog opkeek tegen het dragen van korte broeken.

Nu vraag je je vast af, “Wat zal dit kosten?”​

Voor een goede Personal Trainer betaal je minstens €400.- per maand. De meeste Online Coaches geven je een abonnement waar je maandenlang aan vast zit en duizenden euro’s aan kwijt bent.

Ik heb iets beters voor je.

Gezond En Fit Online Coaching

 • Dat gevoel van zwakte en schuld nadat je toe hebt gegeven aan je trek en eetbuien? Weg ermee! Dankzij een aantal psychologische technieken en specifieke wijzigingen in je voeding kunnen we je in korte tijd van je eetbuien afhelpen. Hiervoor hebben we iedere twee weken een telefonisch 1 op 1 coach gesprek. Waarde: €200
 • Bang dat je na twee weken je motivatie verliest en opgeeft? Ik geef je de stok achter de deur die je nodig hebt. Met wekelijkse check-ins houd ik je ten alle tijden scherp en sta je er nooit alleen
  voor. Waarde: €40
 • Je staat jezelf niet in het zweet te werken om vervolgens helemaal geen resultaat ervan te zien. Daarom werken we met een persoonlijk trainingsprogramma voor thuis of in de sportschool waarmee je wél beloond wordt voor je inzet. Waarde: €60
 • BONUS: Continu dezelfde trainingen doen is SAAI. Daarom pas ik iedere 4 weken je trainingsprogramma aan om het leuk en uitdagend te houden. Waarde: €49
 • BONUS: Nooit meer gefrustreerd door onhandige apps wanneer je je voeding wilt bijhouden. Je krijgt van mij toegang tot de PRO-versie van de Food en Fitness app. Scan de producten, kopieer je vaste ontbijt – alles om het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Waarde: €10
 • BONUS: Mijn nieuwste E-Guides als eerste in jouw inbox. Waarde: €39
 • BONUS: Onbeperkte support via E-mail, Instagram en Whatsapp. Nooit meer het gevoel dat je er alleen voor staat, of vastzitten met een vraag en niemand die je kan helpen. Waarde: €99

Totale waarde: €497 per 4 weken

En de prijs van Gezond en Fit Online Coaching?

Gezond en Fit

Maandelijkse betalingen
259
Per 4 weken
 • Iedere twee weken een 1 op 1 coach gesprek
 • Wekelijkse check-ins
 • Een persoonlijk trainingsprogramma
 • Iedere 4 weken een upgrade voor je trainingsprogramma
 • De PRO-versie van de Fitness en Food apps
 • Mijn E-Guides als eerste in jouw inbox
 • Wilskracht, discipline en mindset training
 • Onbeperkte online support voor vragen en ondersteuning

Gezond en Fit 20 weken

Eenmalige betaling van €895.-
€259
179
Per 4 weken
 • Iedere twee weken een 1 op 1 coach gesprek
 • Wekelijkse check-ins
 • Een persoonlijk trainingsprogramma
 • Iedere 4 weken een upgrade voor je trainingsprogramma
 • De PRO-versie van de Fitness en Food apps
 • Mijn E-Guides als eerste in jouw inbox
 • Wilskracht, discipline en mindset training
 • Onbeperkte online support voor vragen en ondersteuning
Populair

Gezond en Fit 52 weken

Eenmalige betaling van €2327.-
€259
179
Per 4 weken
 • Iedere twee weken een 1 op 1 coach gesprek
 • Wekelijkse check-ins
 • Een persoonlijk trainingsprogramma
 • Iedere 4 weken een upgrade voor je trainingsprogramma
 • De PRO-versie van de Fitness en Food apps
 • Mijn E-Guides als eerste in jouw inbox
 • Wilskracht, discipline en mindset training
 • Onbeperkte online support voor vragen en ondersteuning

Wat kan ik verwachten na 20 weken?

Na 20 weken met Gezond en Fit Online Coaching kan je er zeker van zijn dat je een sterke basis hebt om op door te bouwen. Je zal wekelijks nieuwe voortgang blijven zien in de spiegel. Week na week. Je weet precies hoe je het aan moet pakken, en weet mij altijd te vinden voor vragen.

 

Wat als ik langer door wil gaan na 20 weken?

Het kan zo zijn dat je een enorm grote transformatie doorgaat, en langer nodig hebt dan 20 weken. Dat is geen enkel probleem. Je kan gewoon doorgaan met Gezond en Fit Online Coaching.

Ook als je het fijn vindt om de stok achter de deur te houden van een coach, kan je langer doorgaan dan de eerste 20 weken.

 

Is Gezond en Fit Online Coaching alleen voor vrouwen?

Hoewel de posts en e-mails die ik dagelijks deel zich vooral richten op vrouwen, zijn mannen absoluut welkom. Ik heb jaren aan ervaring als personal trainer van mannen. Van ondernemers tot full-time vaders.

 

Ik wil graag op een later moment starten – kan dat?

De plaatsen die beschikbaar zijn, zijn om binnen twee weken te starten. Als je op een later moment wilt beginnen, stuur me dan een e-mail naar coaching@koningfitness.nl. Dan bespreken we de mogelijkheden en reserveren we een plaats voor je voor wanneer je er klaar voor bent.

 

Waar kan ik me aanmelden?

Ik kan me voorstellen dat je al die grote blauwe knoppen waarop “Aanmelden” staat, gemist hebt. Dus speciaal voor jou – je kunt je hieronder aanmelden.

Gezond en Fit

Maandelijkse betalingen
259
Per 4 weken
 • Iedere twee weken een 1 op 1 coach gesprek
 • Wekelijkse check-ins
 • Een persoonlijk trainingsprogramma
 • Iedere 4 weken een upgrade voor je trainingsprogramma
 • De PRO-versie van de Fitness en Food apps
 • Mijn E-Guides als eerste in jouw inbox
 • Wilskracht, discipline en mindset training
 • Onbeperkte online support voor vragen en ondersteuning

Gezond en Fit 20 weken

Eenmalige betaling van €895.-
€259
179
Per 4 weken
 • Iedere twee weken een 1 op 1 coach gesprek
 • Wekelijkse check-ins
 • Een persoonlijk trainingsprogramma
 • Iedere 4 weken een upgrade voor je trainingsprogramma
 • De PRO-versie van de Fitness en Food apps
 • Mijn E-Guides als eerste in jouw inbox
 • Wilskracht, discipline en mindset training
 • Onbeperkte online support voor vragen en ondersteuning
Populair

Gezond en Fit 52 weken

Eenmalige betaling van €2327.-
€259
179
Per 4 weken
 • Iedere twee weken een 1 op 1 coach gesprek
 • Wekelijkse check-ins
 • Een persoonlijk trainingsprogramma
 • Iedere 4 weken een upgrade voor je trainingsprogramma
 • De PRO-versie van de Fitness en Food apps
 • Mijn E-Guides als eerste in jouw inbox
 • Wilskracht, discipline en mindset training
 • Onbeperkte online support voor vragen en ondersteuning