Gefeliciteerd!

Als je op deze pagina bent, betekent dat dat ik zelf of een bekende je heeft uitgenodigd voor een gratis coachingsessie met mij.

 

Na het invullen van een korte vragenlijst, kijken we tijdens een sessie van 30 minuten naar je grootste valkuilen, en geef ik je hier een aantal gouden tips en oplossingen voor. Ik garandeer je dat je grote stappen zal maken na afloop van deze gratis sessie.

Deze gratis sessie is voor jou als je:

 1. Nog minstens tien kilo wil afvallen
 2. Met trots op de weegschaal wil kunnen stappen, in plaats van de angst dat je wéér bent aangekomen
 3. Al meerdere afvalpogingen achter de rug hebt, maar nog steeds niet het gewicht dat je zo graag zou willen
 4. Rust wil rondom eten, in plaats van er altijd mee bezig te moeten zijn omdat je anders nog meer aankomt

Na afloop van de gratis sessie:

 1. Weet je precies wat je moet doen om minstens tien kilo af te vallen, zonder daarvoor koolhydraten te vermijden of jezelf af te straffen als je een keer uit eten gaat.
 2. Is het je volledig duidelijk waarom je al jarenlang aan het worstelen bent met je gewicht, en wat je anders moet doen om blijvend af te vallen. Welke fouten maak je iedere afvalpoging, en hoe je dat anders aan moet pakken.
 3. Zie je in hoe je je relatie met eten al die jaren hebt verziekt, en welke stappen je moet zetten zodat je weer uit eten kunt zonder stress over de hoeveelheid calorieën en of het wel ‘gezond’ is, en wat andere mensen van je denken omdat je geen salade eet

Over mij

Een van de eerste vrouwen die ik hielp, veranderde voor mij uiteindelijk alles.

 

Ik begon op jonge leeftijd als trainer in de sportschool. Het sloot perfect aan bij m’n hbo-opleiding tot leefstijlprofessional, en m’n passie voor sport en voeding.

Yoka

Sarah had echter (nog) helemaal niets met sport. Als moeder van drie had ze er nauwelijks tijd voor. Maar ze werd liever twee uur per week door mij door de sportschool ‘gejaagd’, dan dat ze er door haar overgewicht straks niet meer kon zijn voor haar familie.

 

Ze had zelf al van alles geprobeerd. Dieetproducten, waarmee ze tijdelijk afviel en weer aankwam zodra ze ermee stopte. Ze heeft een tijdje de sportschool gesponsord, waardoor ze inzag dat ze een stok achter de deur nodig had om echt in actie te komen.
Ze wist wel hoe het werkte en wat ze moest doen, maar het lukte nooit.

 

De transformatie die zij onderging dankzij twintig weken coaching in voeding, sport en mindset – wauw.

 

Ze verloor moeiteloos gewicht nadat ze jarenlang alleen nog maar was aangekomen. Na twintig weken was ze al vijftien kilo kwijt, en uiteindelijk stond de teller zelfs op min dertig.

 

Maar ondertussen kon ze wel genieten op vakantie, haar verjaardag en af en toe een etentje.

 

Ze straalde weer, en had meer energie dan ooit.

 

De enige klacht die ik van haar ontving was dat ze meerdere keren nieuwe sportkleding moest kopen, omdat haar leggings steeds zo snel alweer te groot waren.

 

Ze liet me inzien hoe mijn kennis en ervaring had bijgedragen om haar hele leven te veranderen, en het gevoel van trots en blijdschap dat ik daarvan kreeg kon ik geen genoeg van krijgen.

 

Uiteindelijk besloot ik om deze begeleiding aan te bieden in de vorm van online coaching, zodat ik mensen in heel Nederland (en zelfs België) kan bereiken.

 

 • Ik kan de vriendelijkste coach zijn die je ooit leert kennen. Tegelijkertijd heb ik er ook geen moeite mee om bekend te staan als ‘Die verschrikkelijke coach die ervoor zorgt dat ik fantastisch resultaat behaal’.

   

 • Ik ben getrouwd met m’n Filipijnse vrouw, en na een lange afstandsrelatie van vijf jaar wonen we sinds 2021 samen in de Filipijnen. We wonen hier samen met onze kat Yoka.

   

 • Ik besteed geen aandacht en energie aan dingen die niet belangrijk voor me zijn. Zo kun je me altijd herkennen aan m’n blauwe shirts, waar m’n hele kledingkast mee volhangt. Schoenen daarentegen kun je er nooit genoeg van hebben, toch?

   

 • Hoe meer structuur ik in m’n dag kan aanbrengen, des te meer ik kan genieten. M’n hoofd is ontspannen en ik weet precies waar ik aan toe ben. Ik ga er heerlijk op.