Joeri Koning

Over mij

Ik dacht alles te weten over voeding en training. Niemand kon mij beter helpen om gezond en fit te worden dan ikzelf. Maar na twee jaar lang mijn uiterste best doen, had ik nog steeds niet het lichaam dat ik voor ogen had. Sterker nog, er was helemaal niets veranderd. Ik was gedemotiveerd, ongelukkig met mijn lichaam, en had nauwelijks energie om de dag door te komen.

Ik investeerde duizenden euro’s in opleidingen, cursussen en een mentor; en vond mijn oplossing. Ik ben nu volledig in controle over mijn gewicht en eetlust. Ik ben niet langer afhankelijk van motivatie, en heb nu de discipline en structuur om 365 dagen per jaar resultaat te behalen. Ik bereikte in twintig weken tijd meer dan in de afgelopen twee jaar. Ik ben trots als ik in de spiegel kijk, en m’n energie is eindeloos.

  • Ik ben direct en confronterend, en heb een hekel aan smoesjes en excuses. Ik prik erdoorheen en laat je aan de slag gaan. Dat is tenslotte waar je me voor als coach in handen neemt.
  • Ik ben getrouwd met mijn lieve Filipijnse vrouw. Na een lange afstandsrelatie van vijf jaar, wonen we tegenwoordig samen in de Filipijnen.
  • Ik verspil geen aandacht en energie aan dingen die niet belangrijk zijn voor mij. Zo kun je me altijd herkennen aan m’n blauwe shirts, waar m’n hele kledingkast mee volhangt. Schoenen daarentegen, zijn m’n aandacht wél waard 😉
  • Hoe meer structuur ik in m’n dag kan aanbrengen, des te meer ik kan genieten. M’n hoofd is ontspannen en ik weet precies waar ik aan toe ben. Ik ga er heerlijk op.
  • We wonen samen met onze kat Yoka.
 

Mijn visie

 • Gezond en fit worden hoeft niet moeilijk of ingewikkeld te zijn. Hoe makkelijker je het jezelf maakt, des te beter je resultaat.
 • Supplementen, diëten en maaltijdshakes zijn niet de oplossing voor vrouwen die al hun hele leven te zwaar zijn. De mensen en bedrijven die ze dit toch aansmeren moeten zich schamen.
 • Veel mensen praten graag over hoe erg ze willen afvallen, maar zijn niet in staat om daar iedere dag de juiste stappen voor te zetten. Ik ben ervan overtuigd dat als je je focust op de zaken die er echt toe doen en dat iedere dag herhaalt, iedereen een gezond gewicht kan bereiken.